Klik voor menu

Gearchiveerde persberichten

Hieronder vind u alle gearchiveerde persberichten van Scouting Subanhara Liemersgroep. Onderstaande berichten kunt u ook zijn tegengekomen in de regionale pers.

Hypermoderne Website

algemeen

Wat bevat een hypermoderne website?

De 65 jaar oude Scouting Subanhara Liemersgroep in Zevenaar is na 18 maanden puzzelen, schrijven, foto’s maken en overleggen eindelijk klaar met het werken aan hun nieuwe site. Commissies, webmasters en hele groepsraden hebben zich erover gebogen. Het resultaat mag er zijn. Maar wat zit er nu allemaal precies voor bijzonders in?

Webmaster Kees Kohlmann heeft de kar getrokken. “Er zitten veel verbeterpunten in ... Lees verder

Geschreven door Joram @ 01/12/2010 19:28

Beverkamp Asterix en Obelix

algemeen

Beverkamp in Zevenaar

Zevenaar – In het weekend van 20 en 21 november 2010 hebben de Bevers van de Scouting Subanhara Liemersgroep in Zevenaar een bezoek gebracht bij Asterix en Obelix in het dorp Gallië.

De Bevers (5-7 jaar) waren uitgenodigd door Panoramix om samen met Asterix en Obelix de gouden sikkel te vinden. De Bevers zijn omgetoverd in waren krijgers, doordat ze allerlei opdrachten hebben gedaan. Waaronder het spel “De zes ... Lees verder

Geschreven door Sheila @ 24/11/2010 20:23

Vacature Algemeen bestuur

algemeen

Het groepsbestuur van de Subanhara Liemersgroep is op zoek naar een

Algemeen Bestuurslid M/V

Dit algemeen bestuurslid zal de portefeuille ‘Activiteiten’ tot zijn of haar rekening gaan nemen.

Klik hier voor de volledige vacature.

Geschreven door Kees @ 13/11/2010 19:06

Weilburger Pfadfinder in Zevenaar

algemeen

ZEVENAAR - Die Rover (Jugendliche im Alter von 16 bis 20 Jahren) des Stam-mes „Rochus Spiecker“ besuchten am letzten Wochenende die niederländische Partnerstadt Weilburgs.

Als Gäste der Zevenaarer Pfadfinder erkundeten sie das nahe der deutsch-holländischen Grenze gelegene Städtchen und knüpften dabei neue Kontakte.

Zehn Weilburger Rover machten sich zusammen mit ihren Gruppenleitern Dirk Bruno Behr und Walter Kokert auf den Weg ... Lees verder

Geschreven door PR @ 29/09/2010 19:34

Weilburg bij Zevenaarse Roverscouts

algemeen

De Roverscouts uit de Zevenaarse partnerstad Weilburg zijn het afgelopen weekend naar Zevenaar afgereisd om de Zevenaarse Roverscouts van de Sakawa Stam (18-21 jaar) te ontmoeten.

Op vrijdagavond kwamen ze door het drukke verkeer pas laat in Zevenaar aan, maar de sfeer zat er meteen goed in door de Hollandse bitterballen party. Na een goede nachtrust konden de Duitse Roverscouts het Troephuis aan de Slenterweg eens goed bekijken. Zij hebben zelf een vochtige kleine ... Lees verder

Geschreven door PR @ 27/09/2010 17:39

Tommy Kuster is Gilwelliaan

algemeen

In het bijzijn van Prinses Maxima kreeg Tommy Kuster (29) op de Scout-In 2009 inlichtingen over de Gilwell cursus. Het is een cursus voor volwassen Scoutingleiders en heet wel de moeilijkste cursus van Scouting te zijn. Onverschrokken gaf hij zich op en toen brak er een tijd aan van vreugde, tranen en nieuwe vrienden.

In Scoutcentrum Brexbachtal in Duitsland heeft Tommy Kuster een lang weekend met anderen ... Lees verder

Geschreven door PR @ 15/07/2010 15:06

Feest met 1000 Scouts

algemeen

Scouting is dit jaar precies 100 jaar in Nederland. En dat wordt groots gevierd. Alle Nederlandse Scouts mochten in mei al naar Scouts2day in Utrecht. Onlangs was het Regio Klein Gelderland die een mooi feest bouwde in Park Presikhaaf.

’s Ochtends was er een grootse opening waarna iedereen zijn eigen spel ging bemannen. De leiding van de Scouting Subanhara Liemersgroep in Zevenaar bestierde een heuse pannenkoekenstraat. Scouts en toevallige voorbijgangers ... Lees verder

Geschreven door PR @ 15/07/2010 15:03

Koning bij scouts op bezoek

algemeen

Zevenaar, Lida
Iedere 23 april is het Sint Jorisdag, de sterfdag van de beschermheilige van Scouting. Veel Scoutinggroepen vieren die dag en herinneren zichzelf eens iets te doen voor een ander, zonder er iets voor terug te verwachten, net zoals ridder Joris uit het stadje Lida. Maar dat de koning dit jaar op bezoek zou komen, had niemand verwacht!

Het is zaterdagochtend, de Scouts hebben net een slaapplek gemaakt en hebben de vlaggen zijn gehesen. Scouting is ... Lees verder

Geschreven door PR @ 10/05/2010 16:20

Weg met zwerfvuil!

algemeen

ZEVENAAR – Zaterdag 20 maart jl. was de Landelijke Opschoondag. Scouting Subanhara Liemersgroep heeft de handen uit de mauwen gestoken en Ooij en Oud-Zevenaar een flinke opschoonbeurt gegeven. Gewapend met knijpers en vuilniszak hebben de Esta’s en Bevers alle snoeppapiertjes, peuken en zelfs een mp3-speleropgeruimd.

De Landelijke Opschoondag is de afsluiting van de week van Nederland Schoon. In deze week hebben tal van scholen, verenigingen in heel ... Lees verder

Geschreven door PR @ 10/05/2010 16:19

Tijd voor taart!

algemeen

ZEVENAAR –Scouting Nederland bestaat dit jaar 100 jaar. Scouting Subanhara Liemersgroep uit Zevenaar viert dubbel feest: deze vereniging viert namelijk ook haar 65 jarige jubileum. Bij een jubileum hoort natuurlijk taart. Door heel Nederland delen scoutingroepen binnen de eigen gemeente taarten uit aan bijzondere mensen.

Scouting Zevenaar heeft de vrijwilligers van de Voedselbank Zevenaar en Rijnwaarden in het zonnetje gezet. De Voedselbank zet zich met erg ... Lees verder

Geschreven door PR @ 10/05/2010 16:17

4 5 6 7 8