Klik voor menu

Home

Welkom bij Scouting Subanhara Liemersgroep in Zevenaar. Je bevindt je op het website gedeelte 'algemeen'. Hier is alle informatie te vinden voor iedereen die geïnteresseerd is in onze scoutinggroep.

Persberichten

De persberichten van Scouting Subanhara Liemersgroep. Onderstaande berichten kunt u ook zijn tegengekomen in de regionale pers.

Beverkamp Asterix en Obelix

algemeen

Beverkamp in Zevenaar

Zevenaar – In het weekend van 20 en 21 november 2010 hebben de Bevers van de Scouting Subanhara Liemersgroep in Zevenaar een bezoek gebracht bij Asterix en Obelix in het dorp Gallië.

De Bevers (5-7 jaar) waren uitgenodigd door Panoramix om samen met Asterix en Obelix de gouden sikkel te vinden. De Bevers zijn omgetoverd in waren krijgers, doordat ze allerlei opdrachten hebben gedaan. Waaronder het spel “De zes Romeinen” en na afloop kwamen ze een echte Romein tegen.
Aan het eind van het kamp hadden de Bevers de gouden sikkel gevonden. Deze was verstopt in de Gallische kroeg. Asterix en Obelix zijn apentrots op de Bevers. Nu kan Panoramix weer verder met de toverdrank, zodat zij het dorp kunnen beschermen tegen de Romeinen.

De Bevers hebben naast elke week een gevarieerde opkomst ook enkele malen per jaar een weekendkamp waar in een mooie blokhut geslapen wordt, met als hoogtepunt natuurlijk het zomerkamp!
Vind jij het ook leuk om op kamp te gaan of spelletjes te spelen en ben je tussen 4,5 en 6 jaar oud, dan ben je welkom bij Scouting Subanhara Liemersgroep. Je kunt enkele keren vrijblijvend komen kijken. Voor meer informatie kun je terecht op de vernieuwde website op www.subanharaliemersgroep.nl en eventuele vragen ga je naar de contactpagina van deze website.Ga terug

Geschreven door Sheila @ 24/11/2010 20:23