Klik voor menu

Home

Welkom bij Scouting Subanhara Liemersgroep in Zevenaar. Je bevindt je op het website gedeelte 'algemeen'. Hier is alle informatie te vinden voor iedereen die geïnteresseerd is in onze scoutinggroep.

Persberichten

De persberichten van Scouting Subanhara Liemersgroep. Onderstaande berichten kunt u ook zijn tegengekomen in de regionale pers.

Weg met zwerfvuil!

algemeen

ZEVENAAR – Zaterdag 20 maart jl. was de Landelijke Opschoondag. Scouting Subanhara Liemersgroep heeft de handen uit de mauwen gestoken en Ooij en Oud-Zevenaar een flinke opschoonbeurt gegeven. Gewapend met knijpers en vuilniszak hebben de Esta’s en Bevers alle snoeppapiertjes, peuken en zelfs een mp3-speleropgeruimd.

De Landelijke Opschoondag is de afsluiting van de week van Nederland Schoon. In deze week hebben tal van scholen, verenigingen in heel Nederland zich ingezet Nederland zwerfvuil op te ruimen. De gemeente Zevenaar en Stichting Werkgroep Leefklimaat Zevenaar zijn de hele week ontzettend druk geweest om alle deelnemers in de gemeente te voorzien van knijpers en vuilniszakken te voorzien. Voor de leden van Scouting Subanhara was er zelfs een fraaie jojo en ook nog een beker chocomel met een lekker wafel!

Tijdens de Landelijke Opschoondag worden de meest bizarre voorwerpen opgeruimd. Vol enthousiasme hebben de leden van Scouting Subanhara een einde gemaakt aan al die rondslingerende rommel. Tussendoor was er tijd voor het grote afvalspel. Een spel waarbij drie teams tegen elkaar strijden zoveel mogelijk afval te verzamelen. Wordt je getikt door een ander team? Dan moet je je rommel afgeven en neemt de ander het mee naar zijn eigen vuilniszak! Al met al hard rennen en veel afval verzamelen!

Benieuwd wat Scouting Subanhara nog meer doet? Kom dan op zaterdagmiddag 27 maart aanstaande naar het Raadhuisplein in Zevenaar. Deze dag is de Scouting Xperience, de naam zegt het al: deze middag kan jij beleven wat Scouting is! Je kan aan allerlei activiteiten meedoen. Kom dus een kijkje nemen en doe gezellig mee.Ga terug

Geschreven door PR @ 10/05/2010 16:19