Klik voor menu

Gearchiveerde persberichten

Hieronder vind u alle gearchiveerde persberichten van Scouting Subanhara Liemersgroep. Onderstaande berichten kunt u ook zijn tegengekomen in de regionale pers.

Samen voor een groene toekomst!

algemeen

Scouting Subanhara Liemersgroep heeft met de buren de handen ineen geslagen om de installatie van 54 zonnepanelen op ons mooie Troephuis aan de Slenterweg te realiseren. Voor de bewoners en gebruikers van de voormalige Ooyse school gaat hiermee een lang gekoesterde wens in vervulling! 

De installatie van de pv-panelen op dit gemeentelijk monumentale gebouw uit 1898 is een grote stap in de verduurzaming van het pand. Alle scouts die elke week naar ... Lees verder

Geschreven door Joris @ 14/07/2015 18:41

De Liemers Helemaal Goed prijs gewonnen

algemeen

De Liemers Helemaal Goed is een initiatief die onze mooie regio beter in beeld wil laten komen. Dit in samenwerking met de bedrijven en verenigingen uit de Liemers. Voor de drie bedrijven en/of verenigingen was er ook een mooie prijs te winnen.

Onze Scoutinggroep heeft hiervoor de 3e prijs gewonnen tijdens een nuttige en gezellige avond, georganiseerd door De Liemers Helemaal Goed. Natuurlijk zijn wij nu extra gemotiveerd om het komende jaar nog ons gezamenlijk nog ... Lees verder

Geschreven door Eelco @ 17/04/2015 09:37

Scouting Subanhara Liemersgroep op Sint Joriskamp

algemeen

Dit jaar vieren wij ons 70-jarig jubileum, en onze eerste activiteit met de hele groep was ons Sint Joriskamp. Sint Joris is de beschermheilige van Scouting.
Dit jaar als thema ‘kleur’, wat hoort bij feest en vrolijkheid. Ook dit jaar was het weer een groot succes, met dank aan alle vrijwilligers.

De foto is gemaakt door Gerard van Hunen.

Geschreven door Eelco @ 15/04/2015 11:08

Doe mee aan de sponsoractie van Scouting Subanhaa Liemersgroep

algemeen

De Scouting Subanhara Liemersgroep bezorgt al sinds 1945 een fijn en leerzaam tijdverdrijf voor kinderen uit meer dan 100 gezinnen in Zevenaar en omstreken. Scouting zorgt ervoor dat de kinderen spelenderwijs zelfstandig, zelfredzaam en behulpzaam naar anderen worden.
De Scouting Subanhara Liemersgroep Zevenaar is weer gestart met een sponsoractie in Zevenaar en omgeving. Met deze actie willen wij voor de kinderen van de Scouting nieuwe klimspullen aanschaffen.
... Lees verder

Geschreven door Eelco @ 26/01/2015 16:45

Uitslag Scoutingloterij 2014

algemeen

De uitslag van de Nationale Scoutingloterij 2014 is bekend! Mocht je een lot van een van onze leden hebben gekocht, kijk dan hier of je wat gewonnen hebt.

Geschreven door Akela @ 10/12/2014 13:35

Oliebollencentrale 2014

algemeen

Sinterklaas is weer terug op weg naar Spanje en de gezellige dagen van Kerst en Nieuwjaar komen er weer aan. Daar horen natuurlijk heerlijke oliebollen bij.

Ook dit jaar verkoopt Scouting Subanhara Liemersgroep weer de lekkerste oliebollen, en miniappelbeignets, gebakken door een professionele bakker. U kunt zakken met 10 heerlijke oliebollen en zakken met 5 heerlijk miniappelbeignets bij ons bestellen. De prijs is € 0,60 per oliebol, en € 0,70 ... Lees verder

Geschreven door Eelco @ 07/12/2014 12:47

Scouting helpt Sinterklaas

algemeen

Sinterklaas is alweer bijna in het land. en natuurlijk heeft hij het razend druk! Daarom heeft Sinterklaas de Scouting Subanhara Liemersgroep gevraagd om voor hem de huisbezoeken te regelen.
De Sint wil graag op zondag 30 november en vrijdag 5 december langskomen bij de kinderen in Zevenaar.
Wilt u Sinterklaas en zijn Pieten ontvangen op één van deze dagen? Reageer dan via sinterklaas@subanharaliemersgroep.nl. De kosten voor een bezoek door Sinterklaas... Lees verder

Geschreven door Eelco @ 14/11/2014 13:52

De winnaars zonnestrijd bekend

algemeen

Helaas zijn wij niet in de prijzen gevallen.
Wij willen iedereen die op ons heeft gestemd heel hartelijk bedanken!

Geschreven door Eelco @ 08/11/2014 11:27

Stem op Scouting Subanhara Liemersgroep

algemeen

Wil jij dat onze Scouting Subanhara Liemersgroep een set gratis zonnepanelen wint?

Subanhara Liemersgroep doet mee met een actie om tien zonnepanelen te winnen voor op het dak van het Scoutinggebouw ‘Het Troephuis’ aan de Slenterweg in Zevenaar. In heel Nederland dingen 170 Scoutinggroepen mee om deze mooie hoofdprijs te winnen. Wil je dat wij gaan winnen? Stem dan op www.zonnestrijd.nl! De ... Lees verder

Geschreven door Eelco @ 24/09/2014 07:34

Benieuwd naar de nieuwe website van

algemeen

De Scouting Subanhara Liemersgroep streeft er naar om middenin de samenleving te staan. Tegenwoordig gaan veel zaken via het internet, en zijn er smartphones, apps en tablets. Om deze reden hebben wij onze site: www.subanharaliemersgroep.nl een grote opfrisbeurt gegeven.

Met onze nieuwe site willen wij inspelen op deze laatste ontwikkelingen. Door de moderne vormgeving en verwijzingen via de oranje knoppen is het makkelijker om informatie te vinden, contact met ons ... Lees verder

Geschreven door Eelco @ 25/08/2014 11:16

2 3 4 5 6 7 8