Klik voor menu

Home

Welkom bij Scouting Subanhara Liemersgroep in Zevenaar. Je bevindt je op het website gedeelte 'algemeen'. Hier is alle informatie te vinden voor iedereen die geïnteresseerd is in onze scoutinggroep.

Persberichten

De persberichten van Scouting Subanhara Liemersgroep. Onderstaande berichten kunt u ook zijn tegengekomen in de regionale pers.

Tijd voor taart!

algemeen

ZEVENAAR –Scouting Nederland bestaat dit jaar 100 jaar. Scouting Subanhara Liemersgroep uit Zevenaar viert dubbel feest: deze vereniging viert namelijk ook haar 65 jarige jubileum. Bij een jubileum hoort natuurlijk taart. Door heel Nederland delen scoutingroepen binnen de eigen gemeente taarten uit aan bijzondere mensen.

Scouting Zevenaar heeft de vrijwilligers van de Voedselbank Zevenaar en Rijnwaarden in het zonnetje gezet. De Voedselbank zet zich met erg veel enthousiasme in voor mensen die niet de middelen hebben elke dag een maaltijd op tafel te zetten. De Voedselbank verzorgt wekelijks voor maar liefst circa 60 voedselpakketten voor mensen in de gemeenten Zevenaar en Rijnwaarden. Scouting Zevenaar is erg blij met de komst van de Voedselbank. Het is mooi te zien dat de Voedselbank, net als Scouting, zich ongeacht nationaliteit, geloof of cultuur inzet voor anderen.

Gelukkig kan de Voedselbank rekenen op veel steun van plaatselijke leveranciers, de nodige sponsoren én natuurlijk haar vrijwilligers. Dagelijks zetten deze vrijwilligers zich in om voedsel op te halen, voedselpakketten samen te stellen én deze natuurlijk uit te delen op de uitgiftepunten. Hierbij kan de Voedselbank alle hulp gebruiken.

Om de vrijwilligers van de Voedselbank een warm hart toe te dragen hebben vier vrijwilligers van Scouting twee heerlijke taarten overhandigd. Natuurlijk kan de Voedselbank altijd een beroep doen op hulp van Scouting.

Naast het uitdelen van taarten staat er dit feestjaar veel leuks op het programma voor alle leden van Scouting Nederland. Door het hele land zijn er ontzettend veel activiteiten. Zo komen op 15 mei aanstaande alle scouts uit heel Nederland in Utrecht tezamen voor een groot feest en is er een Jubileum Jamboree: een gezamenlijk zomerkamp voor alle scouts! Ook zal het eigen jubileum van de vereniging niet onopgemerkt voorbij gaan. Op 9 april zijn alle oud leden van de afgelopen 65 jaar van harte welkom voor een leuke en gezellig avond.Ga terug

Geschreven door PR @ 10/05/2010 16:17