Klik voor menu

Gearchiveerde persberichten

Hieronder vind u alle gearchiveerde persberichten van Scouting Subanhara Liemersgroep. Onderstaande berichten kunt u ook zijn tegengekomen in de regionale pers.

(Par)keren bij het Troephuis

algemeen

Het parkeren bij het Troephuis leidt soms tot ergernis bij onze buren. Uiteraard willen we dit voorkomen zodat we met z'n allen een goede relatie met de buren houden. Daarom vindt u nu hier op onze website een plattegrond met daarop aangegeven waar u kunt parkeren en keren. We hopen dat u hiermee rekening kunt houden.

Er wordt hard gewerkt aan een oplossing om het parkeerterrein ... Lees verder

Geschreven door Joris @ 15/03/2016 20:09

Volg de bouw van ‘De Blokhut’

algemeen

Na goedkeuring van de Gemeente Zevenaar zijn wij gestart met de bouw van een blokhut op ons terrein aan de Slenterweg 29 in Ooij.

Hiervoor hebben wij al veel werkzaamheden uitgevoerd. Voor degenen die interesse hebben om dit de komende tijd te volgen, kunnen een kijkje nemen op http://blokhut.subanharaliemersgroep.nl.
Dit bouwwerk willen we een originele naam geven, daarvoor is onder leden ... Lees verder

Geschreven door Eelco @ 09/02/2016 11:23

Laatste week om te bestellen!

algemeen

De jaarlijkse oliebollenactie is de laatste week ingegaan. Tot woensdag 30 december 17:00u kunt u de lekkerste oliebollen en mini - appelbeignets online bestellen via de webshop! Nieuw dit jaar is dat u tevens via Ideal kunt betalen! Op donderdag 31 december wordt de bestelling voor 13:00u bezorgd.

Geschreven door Joris @ 24/12/2015 12:29

Trekking Nationale Scouting Loterij

algemeen

In oktober hebben onze leden loten van de Nationale Scouting Loterij verkocht. Heb je ook een lot gekocht?Bedankt, met uw bijdrage kunnen we waardevolle activiteiten voor onze leden ondernemen!
Inmiddels is de uitslag van de trekking bekend. Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Geschreven door Kees @ 11/12/2015 23:05

Winnaar Jan Berens Prijs 2015!

algemeen

Op woensdag 9 december hebben we de Jan Berens Prijs 2015 gewonnen! Tijdens een gezellige avond in het Burgerstraatje op het Raadhuisplein werd bekend gemaakt dat Scouting Subanhara Liemersgroep dit jaar de prijs heeft gewonnen.

Dit is de eerste keer dat de Jan Berens Prijs aan een groep is uitgereikt en niet aan een individu. We zijn heel trots dat we de prijs in ontvangst hebben mogen nemen!

De prijs is een mooie erkenning voor de vrijwilligers die er elke ... Lees verder

Geschreven door PR @ 10/12/2015 15:17

Oliebollenactie 2015 van start!

algemeen

De jaarlijkse oliebollenactie is van start gegaan! Onze (jeugd)leden gaan in Zevenaar en omgeving van deur tot deur om de lekkerste oliebollen en mini - appelbeignets te verkopen! U kunt nu tevens online oliebollen bestellen via de webshop!
Nieuw dit jaar is dat u tevens via Ideal kunt betalen!

Geschreven door Joris @ 04/12/2015 22:49

Scouting helpt Sinterklaas

algemeen

Sinterklaas is alweer in het land, en natuurlijk heeft hij het razend druk! Daarom heeft Sinterklaas de Scouting Subanhara Liemersgroep gevraagd om voor hem de huisbezoeken te regelen.
Hij komt graag op vrijdag 4 december of zaterdag 5 december (namiddag/avond) langs bij uw kinderen in Zevenaar. Een eventuele mogelijkheid is zondag 6 december (in nader overleg).
Wilt u Sint en zijn Pieten ontvangen op een van deze dagen? Reageer dan snel via... Lees verder

Geschreven door Eelco @ 14/11/2015 11:14

Sensation Subliem!

algemeen

Scouting Subanhara Liemersgroep bestaat dit jaar 70 jaar!

Dit vieren wij graag samen met onze (oud)leden (18+), ouders van jeugdleden en onze buren.

Ga voor meer informatie en aanmelding naar het aanmeldformulier

Zorg dat je erbij bent, het wordt een top avond met live band!

Geschreven door Joris @ 25/10/2015 19:14

Samen voor een groene toekomst!

algemeen

Scouting Subanhara Liemersgroep heeft met de buren de handen ineen geslagen om de installatie van 54 zonnepanelen op ons mooie Troephuis aan de Slenterweg te realiseren. Voor de bewoners en gebruikers van de voormalige Ooyse school gaat hiermee een lang gekoesterde wens in vervulling! 

De installatie van de pv-panelen op dit gemeentelijk monumentale gebouw uit 1898 is een grote stap in de verduurzaming van het pand. Alle scouts die elke week naar het Troephuis ... Lees verder

Geschreven door Joris @ 14/07/2015 20:41

De Liemers Helemaal Goed prijs gewonnen

algemeen

De Liemers Helemaal Goed is een initiatief die onze mooie regio beter in beeld wil laten komen. Dit in samenwerking met de bedrijven en verenigingen uit de Liemers. Voor de drie bedrijven en/of verenigingen was er ook een mooie prijs te winnen.

Onze Scoutinggroep heeft hiervoor de 3e prijs gewonnen tijdens een nuttige en gezellige avond, georganiseerd door De Liemers Helemaal Goed. Natuurlijk zijn wij nu extra gemotiveerd om het komende jaar nog ons gezamenlijk nog ... Lees verder

Geschreven door Eelco @ 17/04/2015 11:37

1 2 3 4 5 6 7