Klik voor menu

Gearchiveerde persberichten

Hieronder vind u alle gearchiveerde persberichten van Scouting Subanhara Liemersgroep. Onderstaande berichten kunt u ook zijn tegengekomen in de regionale pers.

Penningmeester (M/V) gezocht voor groepsbestuur

algemeen

Ben jij goed in het beheren van geld? En vind je het leuk om af en toe eens op zoek te gaan naar subsidies en andere mogelijkheden om onze groepskas te vullen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor het bestuur van de scoutinggroep zijn we op zoek naar een penningmeester. Het bestuur is momenteel volledig bezet echter komt er binnenkort een plekje vrij. Kijk eens op onze ... Lees verder

Geschreven door Joris @ 15/03/2016 19:22

Begeleider (M/V) gezocht voor Explorers!

algemeen

Voor de speltak Explorers (jongens en meiden van 15 - 18 jaar) zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om deze groep te begeleiden tijdens hun wekelijkse opkomsten, weekendkampen en het jaarlijkse zomerkamp. Dus kun jij goed omgaan met jongeren en lijkt het je leuk om deel uit te maken van een leuke en enthousiaste groep vrijwilligers? Kijk dan op onze vacaturesite en neem... Lees verder

Geschreven door Joris @ 15/03/2016 19:17

(Par)keren bij het Troephuis

algemeen

Het parkeren bij het Troephuis leidt soms tot ergernis bij onze buren. Uiteraard willen we dit voorkomen zodat we met z'n allen een goede relatie met de buren houden. Daarom vindt u nu hier op onze website een plattegrond met daarop aangegeven waar u kunt parkeren en keren. We hopen dat u hiermee rekening kunt houden.

Er wordt hard gewerkt aan een oplossing om het parkeerterrein ... Lees verder

Geschreven door Joris @ 15/03/2016 19:09

Volg de bouw van ‘De Blokhut’

algemeen

Na goedkeuring van de Gemeente Zevenaar zijn wij gestart met de bouw van een blokhut op ons terrein aan de Slenterweg 29 in Ooij.

Hiervoor hebben wij al veel werkzaamheden uitgevoerd. Voor degenen die interesse hebben om dit de komende tijd te volgen, kunnen een kijkje nemen op http://blokhut.subanharaliemersgroep.nl.
Dit bouwwerk willen we een originele naam geven, daarvoor is onder leden ... Lees verder

Geschreven door Eelco @ 09/02/2016 10:23

Laatste week om te bestellen!

algemeen

De jaarlijkse oliebollenactie is de laatste week ingegaan. Tot woensdag 30 december 17:00u kunt u de lekkerste oliebollen en mini - appelbeignets online bestellen via de webshop! Nieuw dit jaar is dat u tevens via Ideal kunt betalen! Op donderdag 31 december wordt de bestelling voor 13:00u bezorgd.

Geschreven door Joris @ 24/12/2015 11:29

Trekking Nationale Scouting Loterij

algemeen

In oktober hebben onze leden loten van de Nationale Scouting Loterij verkocht. Heb je ook een lot gekocht?Bedankt, met uw bijdrage kunnen we waardevolle activiteiten voor onze leden ondernemen!
Inmiddels is de uitslag van de trekking bekend. Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Geschreven door Kees @ 11/12/2015 22:05

Winnaar Jan Berens Prijs 2015!

algemeen

Op woensdag 9 december hebben we de Jan Berens Prijs 2015 gewonnen! Tijdens een gezellige avond in het Burgerstraatje op het Raadhuisplein werd bekend gemaakt dat Scouting Subanhara Liemersgroep dit jaar de prijs heeft gewonnen.

Dit is de eerste keer dat de Jan Berens Prijs aan een groep is uitgereikt en niet aan een individu. We zijn heel trots dat we de prijs in ontvangst hebben mogen nemen!

De prijs is een mooie erkenning voor de vrijwilligers die er elke ... Lees verder

Geschreven door PR @ 10/12/2015 14:17

Oliebollenactie 2015 van start!

algemeen

De jaarlijkse oliebollenactie is van start gegaan! Onze (jeugd)leden gaan in Zevenaar en omgeving van deur tot deur om de lekkerste oliebollen en mini - appelbeignets te verkopen! U kunt nu tevens online oliebollen bestellen via de webshop!
Nieuw dit jaar is dat u tevens via Ideal kunt betalen!

Geschreven door Joris @ 04/12/2015 21:49

Scouting helpt Sinterklaas

algemeen

Sinterklaas is alweer in het land, en natuurlijk heeft hij het razend druk! Daarom heeft Sinterklaas de Scouting Subanhara Liemersgroep gevraagd om voor hem de huisbezoeken te regelen.
Hij komt graag op vrijdag 4 december of zaterdag 5 december (namiddag/avond) langs bij uw kinderen in Zevenaar. Een eventuele mogelijkheid is zondag 6 december (in nader overleg).
Wilt u Sint en zijn Pieten ontvangen op een van deze dagen? Reageer dan snel via... Lees verder

Geschreven door Eelco @ 14/11/2015 10:14

Sensation Subliem!

algemeen

Scouting Subanhara Liemersgroep bestaat dit jaar 70 jaar!

Dit vieren wij graag samen met onze (oud)leden (18+), ouders van jeugdleden en onze buren.

Ga voor meer informatie en aanmelding naar het aanmeldformulier

Zorg dat je erbij bent, het wordt een top avond met live band!

Geschreven door Joris @ 25/10/2015 18:14

1 2 3 4 5 6 7
Sponsoren
Leden agenda
Social