Klik voor menu

Sponsoring

sponsor ons

Algemeen

De Scouting Subanhara Liemersgroep bezorgt al sinds 1945 een fijn en leerzaam tijdverdrijf voor kinderen uit meer dan 100 gezinnen in Zevenaar en omstreken. Een enthousiast leidingteam organiseert iedere week een leuke samenkomst vol avonturen, gezelligheid en uitdagingen. Hiermee worden de kinderen spelenderwijs zelfstandig, zelfredzaam en behulpzaam naar anderen.

Om dit doel te bereiken willen wij ieder jaar nieuwe spullen aanschaffen, waarmee we de kinderen een nog leukere tijd willen bezorgen. Dit jaar willen wij dit doen door nieuwe Klimspullen aan te schaffen. Dit doel is natuurlijk het beste te bereiken met de juiste middelen, en daarvoor willen wij graag uw medewerking vragen. Zowel aan bedrijven, als aan particulieren. Als dank plaatsen wij u op ons sponsorbord, clubblad, en/of onze website. Hieronder vind u alle informatie over onze sponsoring.

Particulieren

Fijn dat u onze groep wilt helpen met een donatie voor het project van dit jaar! Samen krijgen we prachtige projecten voor de kinderen verwezenlijkt.

Donateur worden kan al vanaf € 20,- per jaar. Hier vindt u ons online Donateursformulier. Kopieën liggen ook bij het sponsorbord. Dit formulier kunt u inleveren bij de leiding van de speltak waar uw zoon of dochter bij zit. Daarnaast kunt u ons het formulier mailen, via pr@subanharaliemersgroep.nl.

bedankt!

Bedrijven

U kunt een plek op ons sponsorbord verwerven door jaarlijks te kiezen voor één van onderstaande mogelijkheden. Door één van onderstaande bedragen aan ons te sponsoren kunnen wij uw bedrijf met naam en toenaam plaatsen op ons sponsbord, clubblad en/of website. Door ons te sponsoren laat u zien begaan te zijn met de jeugd, middenin de samenleving te staan en visie op de toekomst te hebben. U kunt ons sponsorformulier vinden bij ons sponsorbord in ons Troephuis.

Maar hier vindt u ook een online versie van ons formulier. Graag zien wij uw ingevulde formulier via e-mail of via het sponsorbord retour.

€ 50,- per jaar:
Uw bedrijfslogo en –naam op een halve pagina van ons papieren én digitale clubblad (A5). Deze wordt minimaal driemaal per jaar onder onze leden, vrijwilligers, zakenpartners en geïnteresseerden verspreid.

€ 75,- per jaar:
Uw bedrijfslogo en –naam op onze sponsorpagina van onze prachtige en moderne website.

€ 100,- per jaar:
Uw bedrijfslogo en bedrijfsnaam op ons papieren en digitale clubblad, op onze website, sponsorpagina, en op het sponsorbord dat prominent in onze gang hangt. Na ons formulier te hebben ingevuld, kunt u dit naar ons Troephuis sturen.

Klik hier voor verdere informatie.