Klik voor menu

Home

Welkom bij Scouting Subanhara Liemersgroep in Zevenaar. Je bevindt je op het website gedeelte 'algemeen'. Hier is alle informatie te vinden voor iedereen die geïnteresseerd is in onze scoutinggroep.

Persberichten

De persberichten van Scouting Subanhara Liemersgroep. Onderstaande berichten kunt u ook zijn tegengekomen in de regionale pers.

Doe mee aan de sponsoractie van Scouting Subanhaa Liemersgroep

algemeen

De Scouting Subanhara Liemersgroep bezorgt al sinds 1945 een fijn en leerzaam tijdverdrijf voor kinderen uit meer dan 100 gezinnen in Zevenaar en omstreken. Scouting zorgt ervoor dat de kinderen spelenderwijs zelfstandig, zelfredzaam en behulpzaam naar anderen worden.
De Scouting Subanhara Liemersgroep Zevenaar is weer gestart met een sponsoractie in Zevenaar en omgeving. Met deze actie willen wij voor de kinderen van de Scouting nieuwe klimspullen aanschaffen.

Met een eenmalige donatie vanaf €20,- bent u donateur van de Scouting. Binnenkort verschijnt dan uw naam op ons Sponsorbord.
Voor bedrijven en instanties is het mogelijk om een jaarlijks vast bedrag te doneren aan de Scouting.
Uw bedrijfsnaam en het logo van uw bedrijf komt niet alleen op ons Sponsorbord te staan, maar ook in het clubblad ‘Het Lopend Vuurtje’, en op de website (www.subanharaliemersgroep.nl).
En ons project is door uw bijdrage weer een stapje dichterbij!
Alle informatie is te vinden op de sponsorpagina van de website van de Subanhara Liemersgroep.
Ga terug

Geschreven door Eelco @ 26/01/2015 16:45

Sponsoren
Leden agenda
Social