Klik voor menu

Gearchiveerde persberichten

Hieronder vind u alle gearchiveerde persberichten van Scouting Subanhara Liemersgroep. Onderstaande berichten kunt u ook zijn tegengekomen in de regionale pers.

Scouting Zevenaar bedankt Jumbo Heemskerk

algemeen

Afgelopen weekend beleefden alle leiding en leden van Scouting Subanhara Liemersgroep uit Zevenaar het jaarlijkse St. Joriskamp. Ditmaal logeerden en kampeerden we in en rond het gebouw van Scouting Ewijk. Een zeer geslaagd weekend, waarbij we tevens werden verrast door Jumbo Heemskerk uit Zevenaar die een deel van de vele inkopen voor dit weekend heeft gesponsord.

Jumbo, bedankt voor deze plezierige samenwerking!

Geschreven door Scouting Zevenaar @ 05/04/2017 14:58

Scouting Zevenaar behaalt record!

algemeen

Scouting Subanhara Liemersgroep Zevenaar is het nieuwe jaar begonnen met een groot succes. Met behulp van alle leden, de leiding, en het bestuur hebben wij meer dan 12.000 oliebollen en mini-appelbeignets verkocht. Dit is een absoluut record voor de groep!!!

Hier zijn we natuurlijk erg trots op. Daarom willen we alle mensen die bij ons hun bestelling hebben geplaatst heel hartelijk bedanken. Ook alle lof voor de mensen die geholpen hebben met verkopen en bezorgen. ... Lees verder

Geschreven door Eelco @ 09/01/2017 09:49

Sinterklaasspektakel Crescendo een feest voor de hele familie

algemeen

`Een geweldig muzikaal, feestelijk familiespektakel…´, zo typeert een van de ouders het Sinterklaasspektakel dat gisteren door Muziekvereniging Crescendo werd georganiseerd bij Vida Studio´s in Zevenaar. De sfeervol ingerichte zaal, de herkenbare sinterklaasliedjes, afgewisseld met moderne muziek én de unieke verzorging van een leuk cadeautje maakten dat het een onvergetelijke middag voor de kinderen werd. Op de vloer in het midden van de zaal zaten de... Lees verder

Geschreven door Eelco @ 28/11/2016 12:02

Grootse opening van onze ‘Boschhut’

algemeen

Met man en macht bouwden leden, ouders, leiding en buren eigenhandig een blokhut.
Onder grote belangstelling werd op 1 oktober dit meesterwerk op feestelijke wijze geopend.
Ook de pers (De Gelderlander) was hierbij aanwezig.

De Subanhara Liemersgroep won al in 2011 een prijsvraag van gereedschappenfabrikant Bosch, om een boomhut te ontwerpen. De groep won deze boomhut. Helaas was een boomhut op ons terrein niet te realiseren. We kregen toestemming om ... Lees verder

Geschreven door Eelco @ 05/10/2016 11:22

Sapple: Scouting Appelsap

algemeen

Vanaf vandaag, 1 oktober 15:00 verkrijgbaar bij de opening van onze nieuwe blokhut. Steun onze vereniging en koop 5 liter puur troebel appelsap van eigen boomgaard voor 10 euro. Wees er snel bij want op=op!

Geschreven door Kees @ 30/09/2016 22:59

Wij doen mee aan de jotihunt

algemeen

Banner jotihunt

Geschreven door Kim @ 26/09/2016 12:07

Opening blokhut!

algemeen

Na een periode van hard werken zetten we nu de laatste puntjes op de i en dan is het eindelijk zover; de nieuwe blokhut is klaar en kunnen we deze mooie accommodatie gaan gebruiken. Dit zal niet ongemerkt voorbij gaan.

De blokhut van Scouting Subanhara Liemersgroep is tot stand gekomen middels een gewonnen prijsvraag van 'Bosch gereedschappen', de inzet van vele vrijwilligers, de hulp van de buren én sponsoring van regionale bedrijven. Het vormt een unieke extra ... Lees verder

Geschreven door Eelco @ 20/09/2016 09:59

Beleef de zomerkampen mee via ons blog!

algemeen

Onze speltakken zijn komende week, 23 juli t/m 30 juli, op kamp. Via het blog op http://zomerkamp.subanharaliemersgroep.nl/ houden zij je op de hoogte van de avonturen vanuit de verschillende kamplocaties.

Geschreven door Kees @ 21/07/2016 11:02

Win een auto bij de Nationale Scoutingloterij

algemeen

Vanaf 21 mei 2016 maakt u weer kans om mooie prijzen te winnen via de Nationale Scoutingloterij.
Als u kans wilt maken op mooie prijzen, of een Fiat Panda, koop dan uw loten van Scouting Subanhara Liemersgroep Zevenaar.

Ze komen bij u aan de deur. Een lot kost € 2,50. De opbrengst van de lotenverkoop gaat voor een deel naar de Scoutinggroep Subanhara Liemersgroep. Deze wordt o.a. besteed aan diverse activiteiten binnen de Scoutinggroep en onderhoud aan ... Lees verder

Geschreven door Eelco @ 10/05/2016 11:05

Help mee aan de inrichting van onze nieuwe blokhut!

algemeen

De Lente is begonnen en onze Blokhut is aan de buitenkant klaar.
Natuurlijk moet de binnenkant net zo mooi worden als de buitenkant.
Wij hebben Uw hulp daarvoor hard nodig.
Wilt u ons helpen, vul dan een formulier in. Deze liggen bij het Sponsorbord in het Troephuis.
Doneert u een bedrag vanaf 20 euro, dan krijgt u een plaats op ons Sponsorbord om te tonen dat u Scouting een warm hart toedraagt.

Geschreven door Eelco @ 30/03/2016 16:56

1 2 3 4 5 6
Sponsoren
Leden agenda
Social