Klik voor menu

Home

Welkom bij Scouting Subanhara Liemersgroep in Zevenaar. Je bevindt je op het website gedeelte 'algemeen'. Hier is alle informatie te vinden voor iedereen die geïnteresseerd is in onze scoutinggroep.

Persberichten

De persberichten van Scouting Subanhara Liemersgroep. Onderstaande berichten kunt u ook zijn tegengekomen in de regionale pers.

Stem op Scouting Subanhara Liemersgroep

algemeen

Wil jij dat onze Scouting Subanhara Liemersgroep een set gratis zonnepanelen wint?

Subanhara Liemersgroep doet mee met een actie om tien zonnepanelen te winnen voor op het dak van het Scoutinggebouw ‘Het Troephuis’ aan de Slenterweg in Zevenaar. In heel Nederland dingen 170 Scoutinggroepen mee om deze mooie hoofdprijs te winnen. Wil je dat wij gaan winnen? Stem dan op www.zonnestrijd.nl! De actie loopt tot en met 31 oktober 2014.

Natuur & Milieu deelt, met steun van ASN Bank, vijf sets zonnepanelen uit aan Scoutinggroepen. De groep die de meeste stemmen krijgt, wint tien zonnepanelen. Voor de 2e en de 3e plaats zijn tweemaal 8 zonnepanelen te winnen. De 4e en 5e plek krijgen elk 6 zonnepanelen. Op 1 november maakt Natuur & Milieu de winnaars bekend. De zonnepanelen worden in november door Eneco bij de winnaars geïnstalleerd. Onder de stemmers verloot Natuur & Milieu tien Wakawaka-lampen.

We hopen dat iedereen aan deze actie gaat meedoen. Stel ook uw familie, vrienden, kennissen, en collega’s van deze actie op de hoogte, want elke stem telt!

Help ons te winnen en maak ons mooie Troephuis goed voor het milieu!!Ga terug

Geschreven door Eelco @ 24/09/2014 07:34