Klik voor menu

Home

Welkom bij Scouting Subanhara Liemersgroep in Zevenaar. Je bevindt je op het website gedeelte 'algemeen'. Hier is alle informatie te vinden voor iedereen die geïnteresseerd is in onze scoutinggroep.

Persberichten

De persberichten van Scouting Subanhara Liemersgroep. Onderstaande berichten kunt u ook zijn tegengekomen in de regionale pers.

Oliebollencentrale 2014

algemeen

Sinterklaas is weer terug op weg naar Spanje en de gezellige dagen van Kerst en Nieuwjaar komen er weer aan. Daar horen natuurlijk heerlijke oliebollen bij.

Ook dit jaar verkoopt Scouting Subanhara Liemersgroep weer de lekkerste oliebollen, en miniappelbeignets, gebakken door een professionele bakker. U kunt zakken met 10 heerlijke oliebollen en zakken met 5 heerlijk miniappelbeignets bij ons bestellen. De prijs is € 0,60 per oliebol, en € 0,70 per miniappelbeignet. Er is keuze uit oliebollen met krenten/rozijnen, oliebollen naturel en miniappelbeignets.
De opbrengst komt geheel ten goede aan de groep, daarvan kunnen de leden extra leuke opkomsten houden en kunnen we ons mooie monumentale gebouw aan de Slenterweg onderhouden.
Wilt u iets extra’s op Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag bestel dan onze oliebollen en/of miniappelbeignets via oliebollen.subanharaliemersgroep.nl.
Op woensdag 31 december 2014 worden in de regio bestelde zakken bij u thuis afgeleverd. Voor bedrijven leveren wij ook op 29, 30, en 31 december. Zelf afhalen kan ook. Betaling contant bij aflevering van de bestelling.

Ga terug

Geschreven door Eelco @ 07/12/2014 12:47