Klik voor menu

Home

Welkom bij Scouting Subanhara Liemersgroep in Zevenaar. Je bevindt je op het website gedeelte 'algemeen'. Hier is alle informatie te vinden voor iedereen die geïnteresseerd is in onze scoutinggroep.

Persberichten

De persberichten van Scouting Subanhara Liemersgroep. Onderstaande berichten kunt u ook zijn tegengekomen in de regionale pers.

Scouting helpt Sinterklaas

algemeen

Sinterklaas is alweer bijna in het land. en natuurlijk heeft hij het razend druk! Daarom heeft Sinterklaas de Scouting Subanhara Liemersgroep gevraagd om voor hem de huisbezoeken te regelen.
De Sint wil graag op zondag 30 november en vrijdag 5 december langskomen bij de kinderen in Zevenaar.
Wilt u Sinterklaas en zijn Pieten ontvangen op één van deze dagen? Reageer dan via sinterklaas@subanharaliemersgroep.nl. De kosten voor een bezoek door Sinterklaas met Pieten bedragen in Zevenaar (max. 5 kinderen) € 35,- per kwartier, per half uur zijn de kosten € 60,-. Voor een bezoek door alleen Pieten zijn de kosten € 20,- per kwartier.
Voor het buitengebied zijn de kosten (max. 5 kinderen) € 45,- per kwartier, per half uur zijn de kosten € 80,-.
Voor een bezoek door alleen Pieten zijn de kosten € 25,- per kwartier. Uw aanmeldingen zien wij graag voor vrijdag 21 november 2014. Daarna krijgt u zo spoedig mogelijk bericht met vermelding van tijd wanneer de Sint komt. Graag bij uw aanmelding aangeven: Naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en email. Ga terug

Geschreven door Eelco @ 14/11/2014 13:52