Klik voor menu

Home

Welkom bij Scouting Subanhara Liemersgroep in Zevenaar. Je bevindt je op het website gedeelte 'algemeen'. Hier is alle informatie te vinden voor iedereen die geïnteresseerd is in onze scoutinggroep.

Persberichten

De persberichten van Scouting Subanhara Liemersgroep. Onderstaande berichten kunt u ook zijn tegengekomen in de regionale pers.

Sinterklaasspektakel Crescendo een feest voor de hele familie

algemeen

`Een geweldig muzikaal, feestelijk familiespektakel…´, zo typeert een van de ouders het Sinterklaasspektakel dat gisteren door Muziekvereniging Crescendo werd georganiseerd bij Vida Studio´s in Zevenaar. De sfeervol ingerichte zaal, de herkenbare sinterklaasliedjes, afgewisseld met moderne muziek én de unieke verzorging van een leuk cadeautje maakten dat het een onvergetelijke middag voor de kinderen werd. Op de vloer in het midden van de zaal zaten de kinderen op dekens rondom Sinterklaas. De Pieten dansten en samen werd een muzikale regenbui nagebootst als optreden voor de Sint. Eén Piet deed auditie en mag zich vanaf nu dirigent van het Pietenorkest in Spanje noemen. Enkele kinderen deden een wedstrijd zaklopen tegen de Pieten en de kinderen die hun kleurplaat ingeleverd hadden werden beloond met een leuke prijs. De eerste editie van het Crescendo Sinterklaasspektakel was geslaagd te noemen volgens organisator Stefanie Raben. De publieke belangstelling was nog wat voorzichtig, we hadden op wat meer kinderen gehoopt, maar het enthousiasme van de ouders en kinderen zal zeker leiden tot een grotere opkomst voor volgend jaar. De samenwerking met Vida Studio’s en de Scouting Subanhara Liemersgroep was uitermate prettig en smaakt naar meer benadrukt Pablo van Dick. Terwijl de kinderen vol spanning in afwachting waren van de Sint wist presentator Maarten Zaagman op enthousiaste en boeiende wijze de kinderen mee te nemen door de middag. De pepernoten werden rijkelijk uitgedeeld en de door Sint en zijn Pieten uitgereikte cadeaus werden met een grote glimlach in ontvangst genomen.

Klik hier voor het volledige stuk van CrescendoGa terug

Geschreven door Eelco @ 28/11/2016 12:02