Klik voor menu

Home

Welkom bij Scouting Subanhara Liemersgroep in Zevenaar. Je bevindt je op het website gedeelte 'algemeen'. Hier is alle informatie te vinden voor iedereen die geïnteresseerd is in onze scoutinggroep.

Persberichten

De persberichten van Scouting Subanhara Liemersgroep. Onderstaande berichten kunt u ook zijn tegengekomen in de regionale pers.

Opening blokhut!

algemeen

Na een periode van hard werken zetten we nu de laatste puntjes op de i en dan is het eindelijk zover; de nieuwe blokhut is klaar en kunnen we deze mooie accommodatie gaan gebruiken. Dit zal niet ongemerkt voorbij gaan.

De blokhut van Scouting Subanhara Liemersgroep is tot stand gekomen middels een gewonnen prijsvraag van 'Bosch gereedschappen', de inzet van vele vrijwilligers, de hulp van de buren én sponsoring van regionale bedrijven. Het vormt een unieke extra accommodatie op ons terrein, waar onze leden het spel van Scouting kunnen spelen. Het winnen van deze fantastische prijs was tevens de aanleiding om het omliggende terrein uit te breiden en grondig aan te pakken.

Op 1 oktober a.s. zal de blokhut op grootse wijze worden geopend in het bijzijn van alle leden, hun ouders en genodigden. Dan zal tevens de naam van de hut worden onthuld. Bestuur en leiding van de Subanhara Liemersgroep danken iedereen die mee heeft geholpen aan de realisatie van het plan, in bijzonder ‘Bosch gereedschappen Nederland’.Ga terug

Geschreven door Eelco @ 20/09/2016 09:59