Klik voor menu

Gearchiveerde persberichten

Hieronder vind u alle gearchiveerde persberichten van Scouting Subanhara Liemersgroep. Onderstaande berichten kunt u ook zijn tegengekomen in de regionale pers.

Statiegeldactie Coop Zevenaar; halverwege!

algemeen

We zijn halverwege de actie, dus je hebt nog 6 weken om lege flessen en kratten in te leveren bij de Coop in Zevenaar. BBQ gehad? Schuur opgeruimd en veel statiegeld? Lever je flessen en kratten in en druk op de juiste knop, dan komt het ons ten goede. De actie loopt in de maanden april, mei en juni dus zoek alle flessen en kratten die je kunt vinden en kom naar de Coop in Zevenaar aan het Masiusplein! De Coop verdubbelt zelfs het bedrag! Alvast bedankt voor ieders donatie!

Geschreven door PR @ 17/05/2018 22:23

Statiegeldactie Coop Zevenaar

algemeen

Met ingang van 1 april (geen grap!) is onze groep het goede doel van de statiegeldactie van de Coop in Zevenaar. Lever je flessen en kratten in en druk op de juiste knop, dan komt het ons ten goede. De actie loopt in de maanden april, mei en juni dus zoek alle flessen en kratten die je kunt vinden en kom naar de Coop in Zevenaar aan het Masiusplein! De Coop verdubbelt zelfs het bedrag! Alvast bedankt voor ieders donatie!

Geschreven door PR @ 02/04/2018 21:48

Scouting Subanhara Liemersgroep doet mee aan NLdoet op 10 maart

algemeen

Het Oranje Fonds organiseert ook dit jaar weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Scouting Subanhara Liemersgroep doet hieraan mee. Op zaterdag 10 maart zullen onze vrijwilligers aanwezig zijn op het Troephuis aan de Slenterweg 29 te Zevenaar en zullen de handen uit de mouwen steken.
Deze dag staan er diverse activiteiten op het programma zoals het verven van enkele muren en kozijnen, het impregneren van de pionierpalen, het beitsen van de... Lees verder

Geschreven door Vera Barendregt @ 27/02/2018 22:08

Oliebollen & Appelbeignets; nog minder dan 48 uur de tijd om te bestellen!!

algemeen

Oliebollencentrale van Scouting Subanhara Liemersgroep

Scouting Subanhara Liemersgroep verkoopt ook dit jaar weer de heerlijkste oliebollen en appelbeignets, gebakken door een professionele bakker. De opbrengst komt geheel ten goede aan de vereniging, daarvan kunnen de leden extra leuke activiteiten doen en kunnen we ons monumentale gebouw aan de Slenterweg onderhouden. Uiteraard gaan onze leden van deur naar deur maar u kunt uw bestelling ook online ... Lees verder

Geschreven door Joris @ 28/12/2017 20:33

Oliebollen & Appelbeignets!

algemeen

Oliebollencentrale van Scouting Subanhara Liemersgroep

Scouting Subanhara Liemersgroep verkoopt ook dit jaar weer de heerlijkste oliebollen en appelbeignets, gebakken door een professionele bakker. De opbrengst komt geheel ten goede aan de vereniging, daarvan kunnen de leden extra leuke activiteiten doen en kunnen we ons monumentale gebouw aan de Slenterweg onderhouden. Uiteraard gaan onze leden van deur naar deur maar u kunt uw bestelling ook online doen! Ga daarom ... Lees verder

Geschreven door Joris @ 21/12/2017 22:13

Wij doen mee aan de jotihunt!

Geschreven door Rowan @ 20/09/2017 20:24

Albert Heijn bedankt!

algemeen

De statiegeld actie van de Albert Heijn is afgelopen, de totale opbrengst was maar liefst 240,80! Hierbij willen we de Albert Heijn in Zevenaar en alle klanten die hebben gedoneerd, van harte bedanken voor het doneren van het statiegeld!

Geschreven door Joris @ 29/08/2017 21:15

Statiegeldactie Albert Heijn Zevenaar t/m Week 34!

algemeen

Albert Heijn Zevenaar geeft klanten de mogelijkheid hun statiegeld bon te doneren aan een goed doel. Een geweldige actie en vanaf nu is onze scoutinggroep het goede doel! Dus, zoek al uw statiegeld bij elkaar en lever het in bij de Albert Heijn in Zevenaar. We hopen van harte dat u aan ons denkt! De actie loopt tot en met week 34.

Geschreven door Joris @ 01/08/2017 17:10

Statiegeldactie Albert Heijn Zevenaar!

algemeen

Albert Heijn Zevenaar geeft klanten de mogelijkheid hun statiegeld bon te doneren aan een goed doel. Een geweldige actie en vanaf nu is onze scoutinggroep het goede doel! Dus, zoek al uw statiegeld bij elkaar en lever het in bij de Albert Heijn in Zevenaar. We hopen van harte dat u aan ons denkt!

Geschreven door Joris @ 19/07/2017 22:29

Volg ons zomerkampblog!

algemeen

Deze week houden de welpen en scouts jullie op de hoogte van hun avonturen via ons zomerkampblog!

Geschreven door Kees @ 17/07/2017 13:38

1 2 3 4
Sponsoren
Leden agenda
Social