Klik voor menu

Gearchiveerde persberichten

Hieronder vind u alle gearchiveerde persberichten van Scouting Subanhara Liemersgroep. Onderstaande berichten kunt u ook zijn tegengekomen in de regionale pers.

De oliebollenverkoop is weer gestart!

algemeen

De webshop is weer open, dus bestel nu alvast je heerlijke oliebollen (met of zonder krenten en rozijnen) en gesuikerde appelbeignets voor oudjaarsdag en steun daarmee onze vereniging! De opbrengst komt geheel ten goede aan de vereniging, daarvan kunnen de leden extra leuke activiteiten doen en kunnen we ons monumentale gebouw aan de Slenterweg onderhouden.

De oliebollen kosten 9,95 per verpakking van 10 stuks, de appelbeignets 7,95 per verpakking van 4 stuks. U ... Lees verder

Geschreven door Nicole Janssen @ 23/11/2020 19:19

Rabobank Clubsupport

algemeen

Scouting Subanhara Liemersgroep doet ook dit jaar weer mee aan Rabobank Clubsupport. Rabobank Clubsupport is er om verenigingen financieel een steuntje in de rug te geven. Het wordt georganiseerd vanuit de lokale Rabobank, voor ons dus Arnhem e.o. De bijdrage vanuit Rabobank Clubsupport is afhankelijk van het aantal stemmen dat uitgebracht wordt op de vereniging, wij krijgen ongeveer €10,- voor iedere uitgebrachte stem.
Het geld wat we ophalen met deze actie... Lees verder

Geschreven door Nicole Janssen @ 07/10/2020 06:25

Rabobank Clubkas Campagne

algemeen

Scouting Subanhara Liemersgroep doet ook dit jaar weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.
De Rabobank Clubkas Campagne is er om verenigingen financieel een steuntje in de rug te geven. Het wordt georganiseerd vanuit de lokale Rabobank, voor ons dus Arnhem e.o. De bijdrage vanuit de Rabobank Clubkas Campagne is afhankelijk van het aantal stemmen dat uitgebracht wordt op de vereniging.
Het geld wat we ophalen met deze actie gebruiken we om nieuw spelmateriaal... Lees verder

Geschreven door Nicole @ 24/08/2019 08:01

NL-doet en tafeltennistoernooi ISVA

algemeen

Afgelopen zaterdag waren een groep vrijwilligers op het terrein actief in het kader van NL-doet en de explorers bij het tafeltennistoernooi van ISVA!

Geschreven door Nicole @ 18/03/2019 17:41

Oud-papier ophaler morgen (donderdag)

algemeen

Wij halen iedere 2e donderdag van de maand in samenwerking met de gemeente het oud papier op in de wijk Stegeslag.
Met spoed zoeken wij voor morgenavond (donderdag 13 december) nog een vrijwilliger (18+).
De inzameling begint om 18.00 uur op de kruising Hunneveldweg/Het Laar, alwaar de chauffeur van de vuilniswagen 2 personen oppikt. Het oud-papier wordt gewogen; de opbrengst is voor onze verenigingskas.

Mocht je ons morgen willen ondersteunen ... Lees verder

Geschreven door Kees @ 12/12/2018 14:56

Uitslag Nationale Scoutingloterij

algemeen

De winnende loten van de Nationale Scoutingloterij 2018 zijn bekend! Van 24 maart tot en met 14 oktober heeft onze groep ontzettend veel loten verkocht. De afgelopen periode zijn alle loten geteld en bij de notaris vond dinsdag 4 december de trekking plaats! Bekijk hier of er op jouw lot een prijs is gevallen!

Geschreven door Nicole @ 08/12/2018 15:27

Nieuwe oogst Sapple

algemeen

Vanaf morgen (22 sept.) 15.30u is er weer nieuwe oogst Sapple verkrijgbaar op ons troephuis! Op=Op!

Geschreven door Kees @ 21/09/2018 16:09

Clubkas Campagne: doe mee en steun onze groep!

algemeen

Ben je lid van Rabobank Arnhem en Omstreken? Kom in actie en breng je stem uit voor scouting Subanhara Liemersgroep tijdens de Rabobank Clubkas Campagne!

Het geld wat we ophalen met deze actie gebruiken we om nieuw spelmateriaal aan te schaffen. Zo kunnen we nog leukere opkomsten organiseren!

Stemmen kan tussen 28 augustus en 11 september. Via de post ontvang je een unieke code waarmee je je stem uit kunt brengen. Je hebt in totaal 5 stemmen, waarvan je ... Lees verder

Geschreven door Joris Hendriksen @ 02/09/2018 11:07

Help onze sponsor aan burgerharten!

algemeen

Er is een mooie kans om voor Ando Gollenbeek van ijssalon Pisa uit Zevenaar een burgerAED te krijgen. Iedereen kan hem hierbij helpen door hem een Burgerhart te geven. Waarom? Hij woont en werkt in het centrum van Zevenaar, tevens in de buurt van veel ouderen. Een AED zou in deze omgeving een mooie aanwinst zijn, deze AED kan ingezet worden om slachtoffers een goede kans te geven als het nodig is.

Ando werkt tevens als evenementen hulpverlener bij het Rode Kruis en ... Lees verder

Geschreven door PR @ 17/06/2018 18:22

Statiegeldactie Coop Zevenaar; halverwege!

algemeen

We zijn halverwege de actie, dus je hebt nog 6 weken om lege flessen en kratten in te leveren bij de Coop in Zevenaar. BBQ gehad? Schuur opgeruimd en veel statiegeld? Lever je flessen en kratten in en druk op de juiste knop, dan komt het ons ten goede. De actie loopt in de maanden april, mei en juni dus zoek alle flessen en kratten die je kunt vinden en kom naar de Coop in Zevenaar aan het Masiusplein! De Coop verdubbelt zelfs het bedrag! Alvast bedankt voor ieders donatie!

Geschreven door PR @ 17/05/2018 20:23

1 2 3 4
Sponsoren
Leden agenda
Social