Klik voor menu

Home

Welkom bij Scouting Subanhara Liemersgroep in Zevenaar. Je bevindt je op het website gedeelte 'algemeen'. Hier is alle informatie te vinden voor iedereen die geïnteresseerd is in onze scoutinggroep.

Persberichten

De persberichten van Scouting Subanhara Liemersgroep. Onderstaande berichten kunt u ook zijn tegengekomen in de regionale pers.

De oliebollenverkoop is weer gestart!

algemeen

De webshop is weer open, dus bestel nu alvast je heerlijke oliebollen (met of zonder krenten en rozijnen) en gesuikerde appelbeignets voor oudjaarsdag en steun daarmee onze vereniging! De opbrengst komt geheel ten goede aan de vereniging, daarvan kunnen de leden extra leuke activiteiten doen en kunnen we ons monumentale gebouw aan de Slenterweg onderhouden.

De oliebollen kosten 9,95 per verpakking van 10 stuks, de appelbeignets 7,95 per verpakking van 4 stuks. U heeft gegarandeerd superverse lekkernijen, want ze worden in de vroege ochtend van oudjaarsdag met liefde gebakken door Bakkerij Koenen.

Woont u in de regio? Dan hoeft u uw huis niet uit! Als u kiest voor onze bezorgservice betaalt u direct middels iDEAL en zorgen wij ervoor dat uw oliebollen en/of appelbeignets op 31 december voor 13.00 uur bij u bezorgd worden. U hoeft dus niet in de rij te staan bij de oliebollenkraam.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen uw bestelling op 31 december tussen 10.00 en 11.00 uur af te halen in ons Troephuis aan de Slenterweg 29. U kunt vooraf met iDEAL betalen of bij afhaling met PIN betalen.

Bestel nu snel op https://www.oliebollenzevenaar.nl/Ga terug

Geschreven door Nicole Janssen @ 23/11/2020 19:19