Klik voor menu

Home

Welkom bij Scouting Subanhara Liemersgroep in Zevenaar. Je bevindt je op het website gedeelte 'algemeen'. Hier is alle informatie te vinden voor iedereen die geïnteresseerd is in onze scoutinggroep.

Persberichten

De persberichten van Scouting Subanhara Liemersgroep. Onderstaande berichten kunt u ook zijn tegengekomen in de regionale pers.

Rabobank Clubkas Campagne

algemeen

Scouting Subanhara Liemersgroep doet ook dit jaar weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.
De Rabobank Clubkas Campagne is er om verenigingen financieel een steuntje in de rug te geven. Het wordt georganiseerd vanuit de lokale Rabobank, voor ons dus Arnhem e.o. De bijdrage vanuit de Rabobank Clubkas Campagne is afhankelijk van het aantal stemmen dat uitgebracht wordt op de vereniging.
Het geld wat we ophalen met deze actie gebruiken we om nieuw spelmateriaal aan te schaffen. Zo kunnen we nog leukere opkomsten organiseren!

Alleen leden van de Rabobank kunnen stemmen op hun favoriete club(s). Als je een Rabo-rekening hebt ben je niet automatisch Rabo-lid. Dus als je op ons wilt stemmen, wordt dan zo snel mogelijk Rabo-lid zodat je mee mag stemmen. Vanaf de leeftijd van 12 jaar mag je al lid worden! Het lidmaatschap aanvragen kan via de website van de Rabobank onder het kopje ‘Lidmaatschap’. U heeft in totaal 5 stemmen, waarvan u maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging mag uitbrengen.

Kom in actie en breng uw stem uit voor scouting Subanhara Liemersgroep, dat kan via deze website van 2 tot en met 16 september!

Vorig jaar was de actie een groot succes, hopelijk dit jaar ook! Alvast bedankt voor uw stem!

Ga terug

Geschreven door Nicole @ 24/08/2019 08:01