Klik voor menu

Hotsjietonia

In het midden van het dorp is er een dorpsplein met een vlaggenmast. Het dorpsplein staat symbool voor het activiteitengebied samenleving. Dit dorpsplein wordt tevens gebruikt om op te verzamelen als er opkomsten zijn. Hier zal ook geopend en gesloten worden. Rond om het dorpsplein zijn de huizen van de themafiguren, en dus de activiteitengebieden, te vinden.

In het noorden ligt het bos. Hier wonen Bas Bos en Rebel. Het bos is de perfecte plaats voor buiten activiteiten. De bevers maken hier speelsgewijze kennis met de natuur en de directe omgeving. Het activiteitengebied buitenleven is hieraan goed te koppelen.

Aan de rand van het dorp stroomt een rivier, in deze rivier ligt de boot van Sterre en Steven. Met deze boot is het mogelijk om te varen en zo andere locaties te verkennen. Dit kan in geplaatst worden in het activiteitengebied internationaal. Bij internationale opkomsten voor de bevers kan gedacht worden aan een opkomst met als thema een land.

Vlak bij de boot van Sterre en Steven woont Stanley Stekker. Stanley woont in een huis voor echt uitvinders. De kinderen kunnen naar Stanley als er technische problemen zijn. Hij weet daarnaast veel van uitdagende scouting technieken.

Ten zuiden van het dorpsplein wonen Keet en Fleur Kleur. Hier is het activiteitengebied expressie te vinden. Met Keet en Fleur gaan de bevers op de creatieve tour. Van kleur, schilderen tot muziek maken en toneel spelen, als is mogelijk met Keet en Fleur.

Helemaal aan de linker kant van het dorp vind je het speelveld. Balkjes om op de lopen, een klimhuis om in te klimmen, glijden en natuurlijk gras, ideaal voor actieve sport en spel activiteiten.

Dan hebben we nog twee huizen over. Het eerste huis in van Noa, zij hoort bij het activiteitengebied identiteit. De bevers kunnen bij Noa op bezoek komen om te rust te komen. Maar er is ook altijd tijd voor een feestje, bijvoorbeeld voor je verjaardag!

Tot slot hebben we professor Plof en Rozemarijn. Bij de professor in de buurt is het soms een beetje gevaarlijk, maar gelukkig let Rozemarijn goed op. Een programma rond om veilig en gezond is goed mogelijk. Hierbij kan gedacht worden aan het plakken van je eigen pleister, maar ook het veilig bakken van koekjes.

Kaart Hotsjietonia