Klik voor menu

Home

Welkom bij Scouting Subanhara Liemersgroep in Zevenaar. Je bevindt je op het website gedeelte 'algemeen'. Hier is alle informatie te vinden voor iedereen die geïnteresseerd is in onze scoutinggroep.

Persberichten

De persberichten van Scouting Subanhara Liemersgroep. Onderstaande berichten kunt u ook zijn tegengekomen in de regionale pers.

Scouting Xperience

algemeen

Scouting laat zich zien!

Zevenaar - De Scouts van Zevenaar zijn komende zaterdag 2 april op het Raadhuisplein te vinden. Ze laten er zien wat ze zoal doen. Dit gebeurt wegens de jaarlijks terugkerende Scouting Xperience. In heel Nederland gaan die dag meer dan honderdduizend Scouts zich in hun omgeving profileren.

Van 14 uur tot 16 uur is er voor Scoutingleden onder andere een speurtocht door de stad met onderweg enkele uitdagende posten, een dierengeluidenspel, een casino en een pittige portofoontocht. Kinderen die Scouting ook eens willen uitproberen zijn van harte uitgenodigd om op het Raadhuisplein mee te doen met de activiteiten! Zo kun je er je eigen brood bakken boven een vuurtje, je prachtig laten schminken of meedoen met MegaTwister!

Mocht het je wel wat lijken, dan kun je ook altijd tweemaal vrijblijvend een echte opkomst meemaken om te kijken of Scouting ook iets voor jou is!
Ze hebben plek voor nieuwe enthousiastelingen van 5-7 jaar oud (Bevers), 15-17 jaar oud (Explorers) en 21 jaar of ouder (leiding). En Scouting ervaring is helemaal niet vereist! Tot zaterdag!Ga terug

Geschreven door Joram @ 02/04/2011 09:30