Klik voor menu

Home

Welkom bij Scouting Subanhara Liemersgroep in Zevenaar. Je bevindt je op het website gedeelte 'algemeen'. Hier is alle informatie te vinden voor iedereen die geïnteresseerd is in onze scoutinggroep.

Persberichten

De persberichten van Scouting Subanhara Liemersgroep. Onderstaande berichten kunt u ook zijn tegengekomen in de regionale pers.

Nieuwe jaar

algemeen

Scouting start het jaar gezellig

Ooij – De Scouting Subanhara Liemersgroep is het nieuwe jaar traditioneel gestart. Alle leden, leiding en bestuur genoten van een heerlijke boerenkoolmaalijd. Aansluitend werd bekend gemaakt dat de patrouille Otters patrouille van het jaar was geworden.

Toen werd er door verschillende groepen gezocht naar vossen. Deze verkleedde personen verscholen zich in Ooij maar werden gelukkig allemaal weer gevonden. Na het sluiten startte de nieuwjaarsreceptie. Ouders, (oud)leden en de buurt kwamen massaal langs om de leiding bestuur en elkaar een goed Nieuwjaar te wensen. Het praatje dat de kersverse groepsvoorzitter Joris Hendriksen hield ging uiteraard over het afgelopen jubileumjaar en alle festiviteiten die er omtrent gehouden waren. Er was ook de nodige aandacht voor het afscheid van beheerder Toon Massop die met pensioen gaat.

Maar ook de toekomst zit vol plannen. Scouting is volop in beweging. 2011 wordt het vooral jaar waarin de nieuwe landelijke spelvisie vorm gaat krijgen en door de leiding geïmplementeerd gaat worden. Wat dit precies inhoudt kunt u gedurende het jaar volgen op www.subanharaliemersgroep.nl
Ga terug

Geschreven door Joram @ 15/01/2011 12:07