Klik voor menu

Home

Welkom bij Scouting Subanhara Liemersgroep in Zevenaar. Je bevindt je op het website gedeelte 'algemeen'. Hier is alle informatie te vinden voor iedereen die geïnteresseerd is in onze scoutinggroep.

Persberichten

De persberichten van Scouting Subanhara Liemersgroep. Onderstaande berichten kunt u ook zijn tegengekomen in de regionale pers.

Scouting neemt afscheid

algemeen

Scouting wuift icoon Toon uit.

Ooij - De Scouting Subanhara Liemersgroep in Zevenaar is gezegend met een mooi, oud en bijzonder gebouw. Het is de voormalige landbouwschool aan de Slenterweg in Ooij. Dit monumentale pand vergt veel onderhoud. In 1995 kreeg de groep hulp van Toon Massop uit Herwen.

Hij werd aangesteld voor het onderhoud en beheer van het gebouw. Dat hield in dat hij ervoor zorgde dat de Scouts en huurders een schoon en opgeruimd lokaal hadden. Gezegend met twee rechterhanden zorgde Toon voor het nodige kluswerk zoals het schilderwerk. Ook het veld en de heg stonden er jarenlang tiptop bij. De buurtbewoners kwamen graag bij de houtkachel onder het genot van een vers kopje koffie een praatje met Toon maken. En vaak hing er op zaterdag wel ergens een briefje of beschilderd plankje van Toon met in prachtig dialect een vrolijke spreuk, verzoek of mededeling.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Scoutinggroep nam Toon Massop afscheid. Hij gaat genieten van zijn welverdiende pensioen. De groep heeft Toon hartelijk bedankt voor zijn jarenlange inzet en hem met zijn vrouw uit eten gestuurd als goed begin van het grote genieten.Ga terug

Geschreven door Joram @ 15/01/2011 11:21

Sponsoren
Leden agenda
Social