Klik voor menu

Home

Welkom bij Scouting Subanhara Liemersgroep in Zevenaar. Je bevindt je op het website gedeelte 'algemeen'. Hier is alle informatie te vinden voor iedereen die geïnteresseerd is in onze scoutinggroep.

Persberichten

De persberichten van Scouting Subanhara Liemersgroep. Onderstaande berichten kunt u ook zijn tegengekomen in de regionale pers.

Oliebollencentrale 2013

algemeen

Sinterklaas heeft zijn staf terug en is weer op weg naar Spanje. De donkere maar gezellige dagen van Kerst en Nieuwjaar komen er aan. Daar horen natuurlijk de heerlijkste oliebollen bij.

Zoals elk jaar verkoopt de Scoutinggroep Subanhara Liemersgroep ook dit jaar weer de heerlijkste oliebollen.
De oliebollen worden gebakken door een professionele bakker, waardoor de kwaliteit gegarandeerd kan worden. Ook dit jaar is de Scouting erin geslaagd de prijs laag te houden; namelijk € 0,60 per stuk. Het afgelopen jaar was deze actie zeer geslaagd en waren de reacties positief. Dit doel hoopt de Scoutinggroep weer te behalen. U kunt deze oliebollen vanaf 6 december a.s. bestellen op www.subanharaliemersgroep.nl/oliebollen. Op zaterdag 28 december, of op dinsdag 31 december worden deze heerlijke oliebollen bij u thuis afgeleverd. Met deze mooie actie kan de Scoutinggroep, het Scoutingspel blijven spelen en de kinderen een leuke tijd bezorgen. Ook kunnen ze hiermee het monumentale gebouw aan de Slenterweg 29 onderhouden. Uw steun wordt zeer gewaardeerd!Ga terug

Geschreven door Eelco van Brink @ 15/12/2013 10:38