Klik voor menu

Home

Welkom bij Scouting Subanhara Liemersgroep in Zevenaar. Je bevindt je op het website gedeelte 'algemeen'. Hier is alle informatie te vinden voor iedereen die geïnteresseerd is in onze scoutinggroep.

Persberichten

De persberichten van Scouting Subanhara Liemersgroep. Onderstaande berichten kunt u ook zijn tegengekomen in de regionale pers.

Scouting Zevenaar wint een boomhut!

algemeen

De Scouting Subanhara Liemersgroep heeft een boomhut gewonnen! Bosch stond op de Scout-In 2011 met een stand waar men onder andere mee kon doen aan de ontwerpwedstrijd “De mooiste boomhut van Nederland”. In de afgelopen maanden hebben veel leden van de groep ideeën aangedragen en geopperd waar een mooie boomhut aan zou moeten voldoen. De leiding heeft deze gebundeld en middels een mooie schematische weergave ingestuurd.

Afgelopen zaterdag 10 december werd -in het bijzijn van Bosch, Scouting Nederland, veel journalisten, ouders, leiding en leden- door burgemeester Jan de Ruiter symbolisch de prijs aan de Scoutinggroep gegeven. Ook Spangas acteurs Tim Murck en Sebastian Wulff kwamen het winnende ontwerp bekijken. Bij de prijs hoort ook een Bosch gereedschapsset van 500 euro. Bosch wil het buitenspelen met deze prijs in Nederland stimuleren. Het winnende ontwerp paste hier helemaal bij. Men kan via de boomhut abseilen of met de kabelbaan, het net of via de brandweerpaal naar beneden! Rond maart 2012 komt het Bosch Klus Team kijken wat er van het ontwerp gerealiseerd kan worden.
Ga terug

Geschreven door Joram @ 11/12/2011 19:48