Klik voor menu

Home

Welkom bij Scouting Subanhara Liemersgroep in Zevenaar. Je bevindt je op het website gedeelte 'algemeen'. Hier is alle informatie te vinden voor iedereen die geïnteresseerd is in onze scoutinggroep.

Persberichten

De persberichten van Scouting Subanhara Liemersgroep. Onderstaande berichten kunt u ook zijn tegengekomen in de regionale pers.

Oliebollen bezorgservice

algemeen

Liemerse Oliebollen Bezorgservice

Het Sinterklaasfeest was weer genieten. Maar de pap is nog niet op. De donkere maar gezellige dagen van Kerst en Nieuwjaar komen er aan. Daar horen natuurlijk de heerlijkste oliebollen bij.

De Scouting Subanhara Liemersgroep uit Zevenaar heeft jarenlange ervaring in het bakken van de heerlijkste oliebollen. Dit jaar kunt u weer oliebollen bestellen bij de oliebollencentrale. Scoutingleden komen zelfs langs de deuren om uw bestelling op te nemen. Veel mensen maken graag gebruik van deze unieke service. Heeft u ze gemist? Gaat u dan naar www.subanharaliemersgroep.nl voor uw bestelling. De oliebollen worden dan ook op oudjaar bij ú thuis bezorgd!

Ook bedrijven bestellen vaak oliebollen voor hun medewerkers, klanten, als relatiegeschenk of voor bij de nieuwjaarsreceptie. De Scoutinggroep bezorgt aan bedrijven van 28 t/m 31 december. Speciale wensen zijn voor bedrijven ook mogelijk.

Vorig jaar was de oliebollencentrale weer een succes door heel Zevenaar. Veel mensen jubelden bij de goede kwaliteit van de bollen. Dat is niet zo raar, want ze worden tegenwoordig door professionele bakkers gemaakt! Voor 6 euro kunt ook u een zak van 10 oliebollen met of zonder krenten in huis halen. Bestel ze bij een Scout aan uw deur of ga naar www.subanharaliemersgroep.nlGa terug

Geschreven door Joram @ 09/12/2011 08:45