Klik voor menu

Home

Welkom bij Scouting Subanhara Liemersgroep in Zevenaar. Je bevindt je op het website gedeelte 'algemeen'. Hier is alle informatie te vinden voor iedereen die geïnteresseerd is in onze scoutinggroep.

Persberichten

De persberichten van Scouting Subanhara Liemersgroep. Onderstaande berichten kunt u ook zijn tegengekomen in de regionale pers.

Bijzondere speld uitgereikt

algemeen

De nieuwjaarsreceptie van de Scouting Subanhara Liemersgroep in Zevenaar kreeg halverwege een gouden randje. Henk Meerdink werd er in het zonnetje gezet. Hij is namelijk al ruim 50 jaar actief binnen Scouting. Van Curaçao tot Zevenaar. De laatste 25 jaar heeft hij bij de Scouting Subanhara Liemersgroep doorgebracht. Hij heeft er de Sakawa Stam helpen oprichten, is er leiding geweest, groepsbegeleider, Oubaas, Stamadviseur en archivaris met een unieke verzameling memorabilia waar menig Scouting museum jaloers op is. Het schijnt dat het Liemers Museum echter ooit de gelukkige wordt. De spullen van de Scoutinggroep horen immers volgens Henk Meerdink bij de regionale geschiedenis. Uit handen van secretaris Tijmen Kip ontving Henk Meerdink onder luid applaus van alle aanwezigen de gouden speld en bijbehorend certificaat die Scouting Nederland zelden uit kan geven. Henk Meerdink vond het wat prachtig dat hem deze eer ten deel viel. Én omdat de speld nog niet in zijn verzameling zat!Ga terug

Geschreven door PR @ 10/05/2010 16:14